«Манчестер Сіті» не здолав «Лестер» у битві лідерів АПЛ

«Манчестер Сіті» не здолав «Лестер» у битві лідерів АПЛ

Сенсаційний лідер АПЛ за підсумками 18-ти турів, «Лестер Сіті», приймав «Манчестер Сіті», який перед цим туром посідав третє місце та мав можливість у разі перемоги зрівнятися з «лисами» за очками.

Утім, перемогти на заповненому вщерть «Кінг Пауер» «небесно-блакитним» не вдалося. У матчі за шість очок команди здобули лише по одному.

«Городяни» дещо переважали значно менш іменитого та фінансово потужного суперника за статистикою: вони більше володіли м’ячем (40:60), завдали більше ударів (11:14 загалом та 4:5 у площину), виконали більше кутових (1:13) та кросів (16:28), проте на рахунку на табло це жодним чином не позначилося. Доволы обережна гра з невеликою, як для Прем’єр-ліги, кількістю гольових моментів завершилася нульовою нічиєю.

У цій грі Мануель Пеллегріні використав звичну тактичну розстановку 4-2-3-1: Харт – Санья, Отаменді, Мангала, Коларов – Яя Туре, Фернандіньйо – Де Брюйне, Давид Сильва (Хесус Навас, 74), Стерлінг (Іхеначо, 89) – Агуеро (Боні, 64).

Отже, за підсумками першого кола «Манчестер Сіті» посів третю сходинку, відстаючи від «Лестера» та «Арсенала» на три очки. У наступному турі 2 січня «Сіті» зіграє на виїзді з «Уотфордом».

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер