«Манчестер Сіті» поступився «Евертону» в першій грі Кубка ліги

«Манчестер Сіті» поступився «Евертону» в першій грі Кубка ліги

Перший тайм зустрічі на «Гудісон Парк» завершився на користь «ірисок». Єдиний гол у компенсований до першого тайму час забив Раміро Фунес Морі.

«МанСіті» зрівняв рахунок на 76-й хвилині. З передачі Серхіо Агуеро відзначився Хесус Навас, який вийшов на заміну в другому таймі. Однак вже за дві хвилини «Евертон» знову повів у рахунку. М’яч, який виявився переможним, на рахунку Ромелу Лукаку.

У цій грі Мануель Пеллегріні задіяв такий склад: Кабальєро – Санья, Отаменді, Мангала (Демикеліс, 46), Кліші – Фернандиньйо, Делф (Хесус Навас, 54) – Де Брюйне (Фернандо, 90), Туре, Давид Сильва – Агуеро.

Загалом гра була доволі рівною, про що свідчить статистика: 50:50 за відсотком володіння м’ячем, 8:4 за ударами у площину, 1:8 за неточними ударами, 6:6 за кутовими.

Ця поразка не означає для «блакитних» припинення боротьби в Кубку ліги. Матч-відповідь у Манчестері відбудеться 27 січня. А свій найближчий матч «Сіті» проведе вже післязавтра. У суботу, 9 січня, команда Пеллегріні зіграє вже в Кубку Англії, у гостях проти «Норвич Сіті».

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер