»МанСіті»: у Києві – два тренування та гра

»МанСіті»: у Києві – два тренування та гра

Здобувши перемогу в суботу в рамках Прем’єр-ліги над «Уїганом» (1:0), «Манчестер Сіті» розпочав підготовку до першого поєдинку 1/8 фіналу Ліги Європи проти «Динамо». До Києва підопічні Роберто Манчіні прилітають чартерним рейсом у середу о 18:15. Прямо з аеропорту англійці візьмуть курс на стадіон «Динамо» ім. Валерія Лобановського, на якому о 19:30 розпочнеться передматчеве тренування (перед ним Роберто Манчіні та один із гравців проведуть прес-конференцію). Для вболівальників воно буде закритим, а ось представникам ЗМІ дозволена фото- і відеозйомка в перші п’ятнадцять хвилин.

Після завершення тренування гравці та тренери «МанСіті» вирушать до готелю «Інтерконтиненталь». Не до відпочинку буде представникам обох команд та делегатам УЄФА, яких в одному з ресторанів міста очікує офіційна вечеря.

У четвер уранці «МанСіті» проведе коротке тренування на одному з полів Києва. Для вболівальників та ЗМІ воно буде повністю закритим. Після нього команда повертається до готелю, з якого о 20:15 запланований виїзд на стадіон. Стартовий свисток арбітра Флоріана Мейєра про початок матчу «Динамо» – «Манчестер Сіті» пролунає о 22:05. Жодних надприродних вимог до приймаючої сторони в райдере англійців немає. Їм потрібні чай, кава, цукор, електрочайник, два масажних столи, сто півлітрових пляшок води без газу. Єдине, що звертає увагу, це 80 кілограмів льоду в кубиках, які мають бути в роздягальні до прибуття команди.

Після завершення гри делегація «Манчестер Сіті» зі стадіону «Динамо» вирушить до «Борисполя», звідки вилетить до рідного міста.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер