Мануель ПАСКУАЛЬ: «Ярмоленко втілює міць динамівської атаки»

Мануель ПАСКУАЛЬ: «Ярмоленко втілює міць динамівської атаки»

За традицією спочатку питання адресувалися гравцю:

- Як почуваєтеся після продовження контракту з командою?

- Звичайно, це для мене велика честь, адже попередній контракт добігав кінця, я задоволений, що мені надали таку честь та розумію, що це велика відповідальність.

- З якою метою ви приїхали до Києва? Що ви збираєтеся тут робити?

- Як що? Ми будемо битися та боротися. У нас були відповідальні матчі, на жаль, ми не завжди досягали очікуваного результату, є над чим працювати. Будемо намагатися довести свою справу до кінця. Буває, команда не сильніша за нашу, але з виїзного матчу ми привозимо нічию.

- Багато розмов було з приводу газону на НСК «Олімпійський». Ви його бачили? Як вам поле?

- Ми бачили та знаємо цей стадіон, це видатна, відома арена. Після реконструкції його поліпшили, у цьому плані ми можемо багато чого запозичити, адже в Італії не все добре зі стадіонами. А газон ми ще не бачили. Сподіваємося, що з ним усе гаразд.

- Чи залишиться у вашій команді Мохамед Салах після завтрашнього матчу?

- Коли він у нас з'явився, ми побачили, що він добре підготовлений, перебуває в хорошій формі, всі показники дуже високі, звичайно, ми на нього розраховуємо. А чи вийде він завтра на полі – залежить від рішення тренера.

- Хто з форвардів «Динамо» здався вам найбільш небезпечним під час вивчення суперника?

- У киян дуже сильна лінія атаки, яка об'єднує різні види комбінацій у грі, зокрема, колективна гра та багато іншого. Ми маємо бути дуже обережними. Якщо відзначати персоналії, то, безумовно, міць команди втілює Ярмоленко.

* фото А. Куцан

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер