Мануель Пеллегріні: «У мене залишилося лише 13 гравців основної обойми»

Мануель Пеллегріні: «У мене залишилося лише 13 гравців основної обойми»

- Яка ситуація з травмованими у вашій команді?

- Зараз у нас у наявності той самий склад, що грав у минулому матчі Прем’єр-ліги. Єдиний гравець, який відновився після травми - Мангала.

- Враховуючи те, що у кубковій грі з «Челсі» ви виставили дублюючий склад, Ліга чемпіонів для вас є пріоритетною?

- На жаль, мені довелося прийняти таке рішення. Справа в тім, що у мене в наявності залишилося лише 13 гравців основної обойми. У Лізі чемпіонів ми стали переможцями групи, тому маємо непогані шанси пройти нарешті далі 1/8 фіналу і не хочемо втрачати цю нагоду.

- Наскільки важно вам працювати, зважаючи на те що по завершенні сезону ви залишите клуб?

- Поки я зовсім не думаю про це. У нас попереду багато важких матчів як у Лізі чемпіонів, так і в Прем’єр-лізі. Ось на чому я зараз зосереджений.

- Який матч буде важливішим у протистоянні на вашу думку?

- Найважливіший поєдинок для мене найближчий. Я хвилююся про те, аби мої гравці завтра проявили свої найкращі якості. Та все одно завтра все не вирішиться. 

- «Динамо» мало грати два матчі без глядачів, проте дискваліфікацію було зменшено до одного матчу. Чи вважаєте ви це перевагою для «Динамо»?

- Не вважаю, що це перевага для киян. Але ви всі знаєте мою думку. Найгірше, що могло бути – це футбол без глядачів. Це абсолютно точно не стало би перевагою ні для нас, ні для  «Динамо». Повторюся: гра без глядачів – це найгірше, що може бути у футболі.

* фото А.Куцан

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер