Мануель Пеллегріні розповів про кадрові проблеми майбутнього суперника «Динамо»

Мануель Пеллегріні розповів про кадрові проблеми майбутнього суперника «Динамо»

Чилійський наставник повідомив, що Венсан Компані готовий повернутися до складу й уже взяв участь у спарингу проти молодіжного складу, а Фабіан Делф вилетів на 6-7 тижнів у зв'язку з травмою ахіллового сухожилля. Також поповнив лазарет Бакарі Санья.

«У нас довгий список травмованих – Санья, Мангала, Делф, Насрі, Навас, Де Брюйне та Боні. Натомість, із Давидом Сильвою вже все гаразд.

Ми ще вирішуємо, який склад виставити завтра, адже ми не можемо дозволити собі думати про якогось одного гравця або про один матч, ми беремо участь одразу в кількох турнірах. Нас багато критикують протягом сезону, але я задоволений своїми гравцями.

Компані провів уже багато сезонів, і мені не варто зайвий раз розповідати про його найкращі якості, однозначно він є одним із найкращих захисників у Прем'єр-лізі.

Але кожен гравець повинен грати лише тоді, коли він готовий на всі сто відсотків. Останні три тижні Венсан працював без обмежень. Він провів 45 хвилин у товариській грі проти нашої команди U-21, і тепер, думаю, він готовий грати.

Бакарі (Санья) минулого тижня мав проблеми з коліном – у нього там зібралася якась рідина. Тепер на нього чекають уколи й, як мінімум, тиждень відновлення.

Гірші справи у Делфа, у нього травма ахіллового сухожилля. На відновлення йому знадобиться шість-сім тижнів.

Дуже непросто, коли стільки травмованих гравців на одній позиції. Але, на жаль, зараз сезон у розпалі, й нам доведеться обходитися тими виконавцями, які залишилися у нас у наявності».

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер