Мар'ян Маркович: «Про «Динамо» залишаться найкращі спогади»

Мар'ян Маркович: «Про «Динамо» залишаться найкращі спогади»

У середу за обопільною згодою було розірвано контракт між «Динамо» і футболістом Мар’яном Марковичем. Отримавши статус вільного агента, Мар’ян розповів про причини такого рішення і чим йому запам’ятався проведений у київському клубі час.

- Виходить, ще вчора я думав, що після повернення команди зі зборів тренуватимусь разом із партнерами. А вже сьогодні – я вільний агент.

- Чому все відбулось так швидко?

- Не знаю. Напевно, мій агент вів переговори з керівництвом команди, щоб мене відпустили раніше. Вони обвінчались успіхом.

- Ініціатива надійшла від вас?

- Я просто хочу грати в футбол. А для цього, очевидно, доведеться перейти в іншу команду. Я розумів, що в «Динамо» тренери на мене більше не розраховували.

- Керівництво команди не було проти розірвання контракту?

- Ні, із цим проблем не виникло. Усе було зроблено за обопільною згодою. Тепер у мене на руках є всі необхідні папери і документи.

- Ви провели в «Динамо» три роки. Скажіть, чим вам запам’ятався цей період життя?

- Звичайно, кращий час був тоді, коли ми виграли чемпіонат України і виступали в Лізі чемпіонів. Ще хотів би зазначити, що в Україні дуже гарні і доброзичливі люди. У «Динамо» працюють справжні професіонали, тому скаржитись мені ні на що. Хотілося б їм сказати спасибі за все, що вони для мене зробили. Про той час, який я провів у Києві, у мене залишаться найкращі спогади.

- І до збірної вас почали викликати…

- Якщо ти постійно добре граєш, то незалежно від того, кольори якого клубу ти захищаєш, тренери звернуть увагу. Будь це «Динамо», «Црвена Звєзда» чи «Мілан».

- Які ваші плани на найближчий час?

- Через два-три дні я їду додому, в Сербію. Тренуватимусь, підшуковуватиму нову команду. До закриття трансферного вікна залишається місяць, а це не так уже й багато. Можливо, повернусь у в «Црвену Звєзду», але це питання ще остаточно не вирішено. Перебуваю в стадії переговорів. Можливо, й інші варіанти з’являться.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер