Мар'ян Маркович: «Подарунок зробимо у наступному турі»

Мар'ян Маркович: «Подарунок зробимо у наступному турі»

Після нетривалої відсутності сербський захисник Мар'ян Маркович знову вийшов в основі «Динамо». На жаль, «біло-сині» не змогли перемогти в Алчевську, а сам Маркович залишився своєю грою незадоволений…


- На жаль, я зіграв не так, як хотілося б. Перш за все, мало допомагав атаці. 2-3 націлені флангові передачі за матч – мізерний показник. Суперник діяв дуже наполегливо, але ми повинні були перемагати. Серйозна помилка в обороні призвела до пропущеного м'яча, а в атаці пропустили багато хороших моментів. Особливо несамовито атакували в останні 20 хвилин. Думаю, більше така низька реалізація не повториться.


Попереду у нас заключний відрізок чемпіонату та фінал Кубка. Ми не зуміли привітати наших уболівальників із 80-річчям клубу, але, певен, зможемо зробити це уже в наступному турі. Знаю, не так давно Харків обіграв на виїзді «Шахтаря» 2:1, але в Києві все буде по-іншому. Зараз у чемпіонаті України важко грати проти будь-якого суперника, у «Динамо» немає такої переваги як у попередні роки. Із майбутнім опонентом краще не жартувати, але ми прекрасно розуміємо, чим може обернутись втрата очок.


Після нічиї в Ачлевську немає приводу сипати попіл на голову. Ми випереджаємо «Шахтаря» на чотири очки. Дві перемоги і не програш у Донецьку зроблять нас чемпіонами. У цьому році, коли «Динамо» відзначає особливу дату у своїй історії, нинішній склад просто зобов'язаний перемагати у чемпіонаті. А ще краще – зробити дубль. Ми впевнені у своїх силах, поважаємо суперників та програвати не збираємось.


www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер