«Марітіму» проведе в Києві два дні

«Марітіму» проведе в Києві два дні

Незважаючи на дальній переліт, який займає близько шести годин, делегація з Мадейри прибуде до столиці України за день до матчу – в середу, 23 серпня. Посадка чартерного рейсу з Фуншалу з португальською командою та офіційними особами клубу на борту в міжнародному аеропорту «Бориспіль» очікується о 16:55 за київським часом.

Своєю резиденцією «Марітіму» обрав готель Intercontinental, розташований у центрі Києва, на вулиці Велика Житомирська. Після заселення португальцям відпочити не вдасться – о 19:00 головний тренер команди Даніель Рамуш поспілкується з представниками ЗМІ в рамках регламентної передматчевої прес-конференції, а о 19:15 розпочнеться тренування «Марітіму» на НСК «Олімпійський», 15 хвилин із якого будуть відкритими для журналістів.

Вимоги «Марітіму» до приймаючої сторони доволі стандартні. Зокрема, на передматчевому тренуванні та перед власне матчем у роздягальні гостей мають бути три масажних столи, 30 рушників, вода з газом та без, чай, кава, свіжі фрукти, лід у кубиках, а також плитки чорного шоколаду.

У день матчу автобус із гравцями та тренерами «Марітіму» вирушить на НСК «Олімпійський» за дві з половиною години до початку гри. Після завершення поєдинку португальці повернуться до готелю, а звідти вже вирушать до аеропорту «Бориспіль» – виліт делегації «Марітіму» до Фуншалу запланований на другу годину ночі.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер