Мар'ян Маркович: «Нам залишається тільки виправдовуватися»

Мар'ян Маркович: «Нам залишається тільки виправдовуватися»

Усі футболісти «Динамо» після поєдинку зі «Спортингом» виглядали подавленими і коментувати сьогоднішній матч особливим бажанням не горіли. Сербський захисник Мар’ян Маркович усе ж не відмовився від невеликого експрес-аналізу для офіційного клубного сайту www.fcdynamo.kiev.ua

- У принципі, ми грали на рівних зі «Спортингом» до першого гола. Пенальті, гадаю, надломи хід гри. Не знаю чому, але після пропущеного м’яча ми опустили руки і шансів вирівняти гру практично не було.

- «Спортинг» виявився настільки сильним?

- У принципі, ні. Вони давали нам грати, особливо не пресингували. Але підсумковий результат – на табло, і нам залишається лише виправдовуватись і розводити руками.

- Можливо краще взагалі не слід виходити в Лігу чемпіонів, аби так не ганьбитись?

- Ні, звичайно, краще виходити. Ігри проти сильних європейських команд підуть нам лише на користь – це безцінний досвід. Можливо, через нехватку дійсно сильних суперників в Україні ми настільки погано проводимо поєдинки в єврокубках. Але в подальшому потрібно старатись і грати на рівних, а в певних компонентах і краще за грандів європейського футболу.

- Олег Романович на після матчевій прес-конференції сказав, що у цієї команди немає ані командного духу, ані, відповідно, майбутнього. Як ти прокоментуєш такі слова тренера?

- Не сказав би, що в команди немає духу. Просто в Лізі чемпіонів відверто не щастить. Адже ми і атакуємо, і створюємо моменти – я м’яч не летить у ворота.

- У сьогоднішньому матчі футболісти дуже багато падали. Поле було слизьким чи невірно бутси підібрали?

- Ні, з бутсами і полем усе гаразд. Але це нам не допомогло. Ви самі бачили – м’яч котиться до лінії воріт, а далі не хоче летіти. Тут і поле не допоможе.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер