Марко Рубен посприяв украй важливій перемозі «Евіана»

Марко Рубен посприяв украй важливій перемозі «Евіана»

У передостанньому турі команда Паскаля Дюпра приймала «Ніццу». Гра на «Парк де Спорт», що зібрала 14,189 глядачів, завершилася перемогою господарів поля з рахунком 2:0.

У першому взятті воріт «Ніцци» взяв участь Марко Рубен, зробивши гольовий пас на Беріго, який відзначився на 19-й хвилині. На 77-й хвилині Бенезе встановив остаточний рахунок у матчі.

Для Рубена цей матч став 23-м за «Евіан» у сезоні (15 у старті, 1 гол). Інший орендований динамівець Факундо Бертольйо всю гру провів на лавці запасних.

Здобуті три очки втримали «Евіан» на рятівному від зони вильоту 17-му місці, але й прямий конкурент «рожевих», «Сошо», свій матч виграв.

У заключному турі на «Евіан» чекає вирішальний бій за збереження прописки в Лізі 1 проти «Сошо». Невдаха цього матчу стане третьою командою, яка понизиться у класі за підсумком сезону (інші два вже визначено – «Валансьєнн» та «Аяччо»). Гра відбудеться 17 травня на полі «Сошо», проте «Евіан» влаштує й нічия.

Також в останньому турі визначиться володар «бронзових медалей», а заразом і путівки до кваліфікації Ліги чемпіонів на наступний сезон. Претендентів двоє – «Сент-Етьєнн», який у звітному турі без допомоги орендованого динамівця Бенуа Тремулінаса здобув три очки у виїзному поєдинку з «Нантом», а також «Лілль», який випереджає конкурента на два очки.

«Лілль» в останньому турі гратиме в гостях з «Лор'яном», а «Сент-Етьєнн» прийматиме «Аяччо».

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер