Марко РУБЕН: «Скучив за голами»

Марко РУБЕН: «Скучив за голами»

Автор чотирьох м'ячів у цій грі, що проходила у форматі двох таймів по 30 хвилин, Марко Рубен, поспілкувався з клубним офіційним сайтом.

- Марко, ти й учора забив гол у грі з «Динамо-2», і сьогодні чотири рази поцілив у ворота молодих динамівців. Чи можна сказати, що в тебе знову з’явилося гольове чуття?

- Перш за все, хочу сказати, що як під час вчорашньої, так і під час сьогоднішньої двосторонки ми дуже добре попрацювали. Що стосується мене, то, на жаль, останнім часом я нечасто потрапляв до основного складу, і звичайно, скучив і за грою, і за голами.

- Тобі, мабуть, легко знаходити взаєморозуміння з новачком команди Лукасом, адже ви розмовляєте однією мовою, і сьогодні часто допомагали, підказували один одному в ігрових епізодах...

- Мабуть, говорити про те, що між нами досягнуто повне взаєморозуміння, дещо зарано. Але у футболі дуже важливо розуміти один одного з півслова. Вчора та сьогодні ми з ним грали пліч-о-пліч, багато взаємодіяли під час гри, що, зрозуміло, піде на користь нашій зіграності.

- Чи готовий ти продовжити забивати так само регулярно й в офіційних матчах?

- Звичайно, я завжди готовий приносити користь команді. Я дуже старанно працюю під час тренувань, і жодних нарікань із боку тренерського штабу з приводу моєї працездатності ще жодного разу не чув, тому буду продовжувати працювати в тому ж дусі.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер