«Моршинська» допомагає динамівцям бути у формі!

«Моршинська» допомагає динамівцям бути у формі!

Ті ж самі завдання ставить перед собою й ТМ «Моршинська», тільки на ринку мінеральних вод. Про співпрацю з найтитулованішим клубом України розповів Марко Ткачук, генеральний директор компан IDS Borjomi Ukraine, до складу якої входить ТМ «Моршинська».

- Як було започатковане співробітництво з ФК «Динамо» (Київ)? На який термін розрахована угода?

- Гравці всіх команд футбольного клубу «Динамо» (Київ) і раніше пили виключно «Моршинську», саме наша вода допомагала їм підтримувати себе у формі під час тренувань. 2015 року «Моршинська» стала партнером ФК та набула статусу офіційної води для динамівців, а нещодавно ми продовжили нашу угоду ще й на наступний сезон 2016/2017 рр.

- Що стало визначальним у виборі на користь «Динамо»? Можливо, повернення на вітчизняний футбольний Олімп – виграш чемпіонату та Кубка України минулого сезону?

- Ми, звісно, дуже раді поверненню «Динамо» на український футбольний Олімп і, як активні вболівальники, пишаємося досягненнями столичного клубу. Однак вирішальним у прийнятті рішення про партнерство стало прагнення забезпечити футболістів однієї з провідних українських команд найкращою природною мінеральною водою. Це одне з важливих завдань нашої компанії, яка, як визнаний експерт ринку бутильованих вод, дбає про підвищення культури споживання українцями якісної питної води.

- 1,5 літра води на день – денна норма для людини. Яка норма для людей, які щоденно виконують фізичні навантаження, зокрема спортсменів?

- За словами головного лікаря ФК «Динамо» (Київ) Леоніда Миронова, до трьох літрів води – саме стільки щодня мають випивати футболісти для підтримування водного балансу в тренувально-змагальний період. Адже, тренуючись, спортсмени втрачають разом із потом воду, а також важливі мікроелементи та солі. Якщо не компенсувати цієї втрати, може статися зневоднення організму, що позначиться як на стані здоров’я гравця, так і на його спортивних результатах.

Завдяки оптимальній мінералізації, саме «Моршинську» щоденно можна пити в необмеженій кількості. Це має особливе значення для спортсменів, які прагнуть проявити себе в повній мірі та відчувати впевненість у власних силах.

Повну версію інтерв'ю з Марком Ткачуком читайте у свіжому номері клубного журналу "Динамо Київ".

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер