Мар'ян Маркович: «Готовий приєднатися до команди»

Мар'ян Маркович: «Готовий приєднатися до команди»

Під час першого передсезонного збору в Ізраїлі захисник «Динамо» Мар’ян Маркович пошкодив задню поверхню стегна і незабаром був вимушений повернутися до Києва на лікування. Через цю травму він пропускає другий передсезонний збір команди у Іспанській Марбельї. Ми вирішили поцікавитися, як зараз себе почуває Мар’ян Маркович, і чи скоро зможе повноцінно тренуватися:


- Дякую, почуваю себе нормально. З того моменту, коли я одержав травму, пройшло вже три тижня. За цей час встиг майже повністю відновитися. Зараз виконую бігові вправи і чекаю команду, щоб швидше до неї приєднатися.

- А що кажуть лікарі? Ви скоро зможете займатися у загальній групі?

- Так, дуже скоро. Як тільки «Динамо» повернеться з Іспанії, зразу почну тренуватися разом з хлопцями. У п’ятницю і суботу у нас будуть вихідні, а потім візьмемося до повноцінної підготовки до другої частини сезону.

- Ви слідкуєте за контрольними матчами «Динамо» в Марбельї?

- Звичайно. Знаю, що в останньому поєдинку з «Ростовом» наші зіграли внічию 2:2. Але результат у таких іграх не має особливого значення. Перед хлопцями ставляться інші завдання. Головне – добре бігати і награвати тактичні схеми, а також налагоджувати взаємозв’язок та взаєморозуміння між гравцями.

- Зараз у вас, напевне, з’явилося більше вільного часу. Чим займаєтесь після тренувань?

- Так, часу дійсно трохи додалося. Переважно проводжу його дома чи з друзями, часто граємо з ними у Sony Play Station. Ще відвідую які-небудь ресторани. А сьогодні, наприклад, буду дивитись Лігу Чемпіонів по телевізору.

- І за кого будете вболівати?

- Сьогодні «Ліверпуль» з «Інтером» грають? Тоді за «Інтер».

- Ви підтримуєте зв'язок з Гораном Гавранчичем після того, як він перейшов до ПАОКу?

- Так, спілкувався з ним минулого тижня після переможного матчу його команди з «Арісом». Каже, що йому у Греції добре. Все подобається, хоча багато що і відрізняється від України. Особливо відзначив вболівальників. У нас під час матчів завжди напівпорожній стадіон, а у Греції вболівальники так сильно люблять футбол, що відвідують навіть тренування улюбленої команди Та й клімат чудовий, температура кожен день не нижче + 15 градусів, море поруч.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер