Марцваладзе і Бангура відзначилися за збірні

Марцваладзе і Бангура відзначилися за збірні
Отарі Марцваладзе

У середу національні збірні багатьох країн світу провели товариські матчі. У деяких з них взяли участь футболісти «Динамо».

Збірна Румунії в Бухаресті приймала Грузію, не без зусиль перемігши 2:1. Гості відкрили рахунок на самому початку зустрічі – нападник Отарі Марцваладзе точно пробив по воротах Лобонта. Після перерви румуни спромоглися матеріалізувати перевагу і, забивши два м'ячі, стали переможцями зустрічі. Ще один київський динамівець – Малхаз Асатіані – отримав запрошення до збірної, але через мікротравму не взяв участі в матчі.

Господар нещодавнього Євро-2008 Швейцарія у Сент-Галлені приймала збірну Фінляндії. Перемогу господарям приніс точний удар Циглера за шість хвилин до закінчення зустрічі. У складі «країни Суомі» в другому таймі вийшов півзахисник Роман Єременко.

Товариські матчі провели африканські збірні. Марокко без проблем на своєму полі розібралося із Гамбією – 3:0. Бадр Ель Каддурі вийшов у стартовому складі і був замінений на 65-й хвилині.

Шість забитих м'ячів, порівну розподілені між командами, побачили мешканці французького міста Компьєн в матчі Габон – Гвінея. Третій м'яч у ворота Габона з пенальті провів Ісмаель Бангура.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер