Майстер-клас від Максима Шацьких

Майстер-клас від Максима Шацьких
Динамівці відповідають на питання
В минулому році наш клуб в рамках програми „Динамо – дітям”  запрошував до себе в гості юних вболівальників. Молоді шанувальники київського клубу відвідували динамівський Фан-клуб, музей та легендарну базу в Конча-Заспі. А в цьому році, дякуючи за динамівську гостинність, шкільні фан-клуби запрошують до себе гравців улюбленого клубу.
 
У понеділок гравці „Динамо” завітали в гості до учнів 132-ої середньої школи, що на Теремках. В компанії віце-президента клубу Вадима Костюченко поспілкуватися зі школярами прийшли Сергій Федоров, Діого Рінкон та Максим Шацьких.
 
Як і на стадіоні, юних вболівальників „розігрівав” шоумен Олександр Липенко, який розповів багато цікавих речей про славетне динамівське минуле, його історію. Школярі побачили презентаційний клубний відеофільм.
 
Після вступної частини почалось найцікавіше – спілкування школярів з керівництвом та гравцями „Динамо”. Віце-президент клубу Вадим Костюченко розповів, що буде зроблено клубом в ювілейних рік для юних вболівальників. В подарунок від клубу Вадим Костюченко вручив директору школи Миколі Савченку Сертифікат на право отримання безкоштовних квитків на домашні матчі за участю „Динамо” в шкільний сектор клубного стадіону та м’ячі для футбольних команд школи. А учні отримали динамівські шарфи, клубні журнали, прапорці та календарі.
 
Після офіційної частини школярі спілкувались з кумирами. Питання, які задавали учні
Автограф від Сергія Федорова
гравцям, були цікавими та викликали жвавий інтерес, а подекуди й дружній сміх. Питали про різне: як вчились в школі, чи залишаються в „Динамо”, які дівчата подобаються та про перспективи розвитку узбецького футболу. Наприкінці зустрічі дівчата станцювали бразильський танок, та заспівали динамівську пісню. А Максим Шацьких показав футбольний майстер-клас юними футболістам.
 
Після закінчення зустрічі школярі оточили динамівців у щільне кільце. Автографи отримали всі бажаючі, а от динамівці ледь не запізнились на тренування.
 
Тепер школярі зустрінуться з кумирами 6-го квітня на матчі чемпіонату України, коли „Динамо” прийматиме донецький „Металург”. А приємні сюрпризи для юних вболівальників „Динамо” влаштовуватиме в кожному районі нашого міста. Можливо, наступним місцем, до якого завітають гравці „Динамо”, буде саме ваша школа?
 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер