Матч «Динамо» - «Шахтар» відвідали бійці ООС

Матч «Динамо» - «Шахтар» відвідали бійці ООС

Під час матчу календарного туру української Прем'єр-ліги між «Динамо» і «Шахтарем» у корпоративній ложі у статусі VIP-персон на запрошення президента столичного клубу Ігоря Суркіса перебували військові із зони ООС.

Це військовослужбовці з Київського військового шпиталю, які несли службу у зоні ООС, але отримали поранення і зараз проходять курс лікування у шпиталі. Хтось частково втратив зір, слух, хтось отримав пошкодження рук, ніг та інших частин тіла, а у одного з бійців на наступний день після матчу була запланована операція. Деякі хлопці вже кілька разів бували на НСК «Олімпійський» під час домашніх матчів «Динамо», а дехто прийшов на футбол вперше.

На стадіоні почесних гостей радо зустріли представники офіційного фан-клубу «Динамо». У VIP-ложі президент фан-клубу Сергій Михайленко вручив усім динамівську атрибутику, зокрема шалики з клубною емблемою, тож гості могли вболівати за улюблену команду, як кажуть, по формі, з повноцінним екіпіруванням, в комфортних умовах, з частуваннями і напоями.

Перед початком матчу бійці зробили загальне фото на трибуні стадіону із подарунками та прапором України, а також, затамувавши подих, слухали гімн України.

Під час передматчевого шикування команд диктор на стадіоні оголосив, що на трибунах присутні почесні гості, і всі глядачі гучними оплесками привітали та підтримали не тільки їх, але й усіх, хто боронить східний кордон нашої держави.

Серед гостей VIP-ложі був і Олексій Косташик, учасник бойових дій з Івано-Франківська, який служив у Коломийській 10-й гірсько-штурмовій бригаді:

- Я вперше сьогодні прийшов на стадіон подивитися матч, раніше не було часу, тому дивився ігри по телевізору, але футбол люблю і дуже сильно вболіваю за «Динамо». Підтримка клубу військових для нас має величезне значення, приємно відчувати увагу та знати, що улюбленій команді не байдуже наші проблеми, що не лише ми переживаємо за «Динамо», а і «Динамо» - за нас. Приємно отримати від фан-клубу динамівський шалик, тепер буду вболівати за киян разом з ним.

На завтра у мене запланована операція на руці, сподіваюся, позитивні враження та гарний настрій, який я отримав на стадіоні під час матчу, допоможуть мені завтра, і усе пройде добре.

Гра з «Шахтарем» на «Олімпійському» подарувала всім присутнім на трибунах виняткові, незабутні емоції та позитивні враження, адже, незважаючи на нульову нічию, вона вийшла цікавою та напруженою з великою кількістю небезпечних моментів.

Цього вечора наші герої знову стали душею та серцем «Динамо», активно підтримуючи команду в непростому матчі.

Сергій Михайленко побажав усім якнайшвидшого одужання та мирного неба, а також вкотре наголосив, що ця соціальна акція на підтримку військовослужбовців - далеко не єдина, і клуб і надалі піклуватиметься та допомагатиме їм. Зокрема, наступного тижня він з іншими представниками клубу планує відвідати шпиталь та привезти подарунки від «Динамо». Він також запросив бійців на домашні матчі «Динамо» і після того, як вони одужають та залишать військовий шпиталь.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер