Матч «Динамо» U15 з Sportfreunde Eisbachtal U16 у Німеччинні завершився перемогою киян 6:3

Матч «Динамо» U15 з Sportfreunde Eisbachtal U16 у Німеччинні завершився перемогою киян 6:3

У суботу, 8-го квітня, динамівська команда вікової категорії U15 під керівництвом тренера Євгена Лозинського провела черговий контрольний поєдинок. Цього разу «біло-сині» вирушили у гості до команди Sportfreunde Eisbachtal. Матч проходив на штучному полі бази господарів та тривав два тайми по 40 хвилин. Наша команда грала із суперниками, що були на рік старші.

Динамівці забезпечили собі впевнену перевагу у першому таймі – 3:0 – та забили ще тричі у другому. А пропустили одного разу на початку другої половини зустрічі і ще двічі – незадовго до фінального свистка.

Менше двох хвилин знадобилося динамівцям, які одразу заволоділи ініціативою, щоб повести у рахунку. Унаслідок швидко проведеної атаки, партнери вивели Кучерявого один на один із воротарем, і Максим вдало його реалізував. На друге взяття воріт теж не прийшлося довго чекати: через 10 хвилин ударом зі штрафного відзначився Федоренко, який перекинув стінку. А на 30-й хвилині українці змусили суперника помилитися після ще одного стандартного положення. Подача від кутової позначки призвела до боротьби у штрафному майданчику, і захисник господарів зрізав м’яч у власні ворота.

Щойно розпочався другий тайм, як кияни пропустили вже самі, але засмучувалися недовго: Кучерявий чудовою передачею вивів Кузьминського один на один із голкіпером, і цю нагоду Іван не змарнував. Ще через п’ять хвилин Романюк відзначився прямим ударом зі штрафного, перекинувши стінку ударом на виконання. А шостий м’яч записав на свій рахунок Марченко. Хлопці розіграли штрафний на фланзі, вийшли 2 в 1, послідувала подача з флангу, і Єгор замкнув її ударом зльоту. А наприкінці зустрічі динамівці припустилися дитячих помилок в обороні та пропустили два м’ячі з різницею лише у кілька хвилин.

- Ми грали із суперниками, які були на рік старші за нас, - зазначив після зустрічі тренер «Динамо» U15 Євген Лозинський. – Це була команда середнього рівня, ми домінували на полі та створювали багато моментів та повністю переграли опонента. Але засмутило те, що за кілька хвилин до фінального свистка ми пропустили два м’ячі на рівному місці. Захисники почали грати трохи неправильно, намагалися обігравати суперників у власному штрафному майданчику та помилялися.

А ось створених небезпечних моментів у наших хлопців було вдосталь, зокрема, виходи один на один у Кучерявого, часом Максим проявляв жадібність, коли можна було зіграти раціональніше та віддати передачу на партнера, щоб той точно забив. Він брав ініціативу на себе, втім, це характерно для нападника, адже він хотів відзначитися ще. За рахунку 4:1 та 5:1 хлопці піймали кураж та могли забивати більше – щонайменше, 5-6 м’ячів.

Товариський матч

Sportfreunde Eisbachtal U16 - «Динамо» U15 – 3:6 (0:3)

«Динамо»: Роєнко (Манько, 41), Сергієнко (Перкатюк, 41), Панімаш, Петренко, Чубатюк, Романюк, Кушенко, Федоренко, Широков (Марченко, 41), Кузьминський (Гродзінський, 60), Кучерявий.

Голи: (47), (72), (75) – Кучерявий (2), Федоренко (12), автогол (30), Кузьминський (55), Романюк (60), Марченко (70).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер