Матч із «Сілексом» у Туреччині відвідали українські діти-сироти

Матч із «Сілексом» у Туреччині відвідали українські діти-сироти

Черговий контрольний поєдинок динамівців на зборі у Туреччині проти північномакедонського «Сілекса» відвідали особливі гості. Запрошувати дітей, які були вимушені залишити Україну через воєнні дії, на матчі команди вже давно стало для киян приємною традицією.

Як і перед минулими іграми проти «Унірі Деж» та «Шкендії», сьогодні діти виводили гравців обох команд на поле стадіону Mardan, вдягнені у патріотичні футболки. Це – діти-сироти, маленькі українські біженці, які зараз живуть у різних куточках Туреччини – вони були евакуйовані з територій України, де велися бойові дії. Усі хлопчики та дівчатка цікавляться футболом та уболівають за «Динамо», тому їм було дуже цікаво спостерігати за грою з трибуни стадіону, а після її завершення вони щиро раділи перемозі «біло-синіх» з рахунком 4:0.

Звісно, протягом усього матчу маленькі уболівальники, які принесли з собою плакати, малюнки та українські прапори, активно підтримували нашу команду, вигукували кричалки та оплесками вітали кожен забитий м’яч.

А найяскравіші враження діти отримали після матчу, коли отримали змогу особисто поспілкуватися з гравцями команди прямо на полі, зробити спільну фотографію з динамівцями, отримати автографи від своїх кумирів.

Окрім перемоги, підтримка особливих гостей подарувала відчуття єднання та позитивні емоції для всіх учасників зустрічі. «Динамо» і надалі продовжуватиме запрошувати українських дітей та організовуватиме трансфер на наступні спаринги в Туреччині, щоб підтримати співвітчизників у евакуації.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер