Матч №1. «Динамо» – «Крилья Совєтов» – 1:0: перша перемога ігрового дня

Матч №1. «Динамо» – «Крилья Совєтов» – 1:0: перша перемога ігрового дня

Перший матч із двох запланованих на сьогоднішній день пройшов за взаємною домовленістю в укороченому форматі – два тайми по 30 хвилин. В обох командах на поле вийшли умовно резервні склади, підсилені кількома гравцями «основи». Відзначимо, що першу гру в складі «Динамо» провів Гільєрме. Забігаючи наперед, варто сказати, що вийшовши на звичну позицію в нападі, бразилець активно взаємодіяв із партнерами, мав шанс забити гол, але відзначити дебют забитим м'ячем так і не спромігся.

Матч пройшов за рівної боротьби. Кожна із команд мала хороші можливості для взяття воріт, але м'яч до певного часу не хотів залітати в сітку воріт. Першими небезпечний момент створили самарці: Іванов після блискучого пасу врозріз вийшов віч-на-віч із Шовковським, але не поцілив у рамку воріт, перекидаючи воротаря. Динамівці відповіли небезпечним ударом головою у виконанні Ярмоленка – воротар у красивому стрибку перевів м’яча на кутовий.

Андрій досяг свого на початку другого тайму. Взявши ініціативу на себе, Ярмоленко змістився з правого флангу до центру і красивим ударом із лівої ноги відправив м'яча в дальній кут – 1:0! На куражі динамівці могли збільшувати перевагу, Ярмоленко мав кілька хороших можливостей – м'яч наполегливо не хотів повторно залітати в сітку воріт суперника. На останніх хвилинах «Крилья Совєтов» притиснули нашу команду до воріт, створили кілька небезпечних ситуацій біля воріт Шовковського, але Олександр зміг зберегти ворота в недоторканності. Таким чином, мінімальна перемога «Динамо» – чекаємо на вечірній матч.

«Динамо» – «Крилья Совєтов» – 1:0 (0:0).


«Динамо»:
Шовковський, Гусєв, Саблич, Допілка, Морозюк, Гіоане, Шацьких, Зозуля, Мілевський, Ярмоленко, Гільєрме.

«Крилья Совєтов»:
Будаков (Юрченко, 31), Ковба, О Бом Сок, Шустиков, Ігнатьєв, Іванов, Песегов, Кулик, Політевич, Васильєв, Ескобар.

Гол: Ярмоленко (40).

Попереджений:
Саблич (49).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Марбельї.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер