Матч «Динамо» – «Чорноморець» в ювілейних вогнях «Олімпійського»!

Матч «Динамо» – «Чорноморець» в ювілейних вогнях «Олімпійського»!

Із 17:30, за дві години до стартового свистка арбітра матчу, на території  стадіону (із західного боку біля міні-поля) гості НСК зможуть взяти участь у спеціальних футбольних конкурсах: понабивати м’яча, спробувати забити пенальті. Тут же шанувальників спорту запросять проявити свою ерудицію у вікторинах на знання історії НСК, українського футболу та Євро-2012. Звичайно, будуть і подарунки від партнера НСК «Олімпійський» – Міжнародного фестивалю футболу «Великий м’яч»

У цей же час для відвідувачів матчу тут розпочнуться блоуфутбол-ігри («повітряний футбол»), а всі бажаючі спробують зіграти віртуальний матч на ультрасучасному обладнанні Microsoft Xbox 360. Крім того, гості зможуть зробити пам’ятні фото з великими метровими та п’ятиметровим м’ячем, прикрашеними українськими національними візерунками.

О 19:00 на НСК розпочнеться святковий концерт. Перед початком гри, а потім у перерві матчу, гостей стадіону привітають зі святом зірки українського шоу-бізнесу. Запрошення на матч отримали гурти «Антитіла», «Табула Раса», «Друга ріка».

У перерві вболівальникам урочисто представлять Першу Футбольну Королеву НСК Оксану Березяк – переможницю унікального футбольного конкурсу краси, який спеціально до 90-річчя НСК проводився серед відвідувачок футбольних матчів. Також серед глядачів відбудеться розіграш призів від спонсорів та партнерів НСК та «Динамо».

Запрошуємо вболівальників підтримати «Динамо» на цьому матчі та разом весело відзначити 90-річчя головної спортивної арени України.

Святкова програма розпочнеться о 17:30, а гра «Динамо» – «Чорноморець» о 19.30.

www.nsc-olimpiyskiy.com.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер