»Динамо» – «Арсенал»: суддівські призначення

»Динамо» – «Арсенал»: суддівські призначення

Комітет арбітрів ФФУ призначив бригаду арбітрів на матч 11-го туру Епіцентр-Чемпіонату України з футболу, в якому в столичному дербі зійдуться «Динамо» та «Арсенал».

Суддя в полі – арбітр першої категорії Сергій Бойко з Іванкова (Київська область). Майбутній арбітр народився 30 червня 1977 року. Зайнятися суддівством вирішив у 1999 році, а на професійному рівні дебютував за п'ять років. До обслуговування матчів вищого рівня залучається з 2008 року.

Матчі за участю «Динамо» Сергій Бойко в якості головного арбітра не обслуговував, лише одного разу виконував функції резервного. У нинішньому сезоні рефері працював на чотирьох матчах Прем'єр-ліги, в яких виніс 15 попереджень і призначив один пенальті.

Допомагати Бойку на лініях будуть асистент арбітра першої категорії Олександр Матяш (Полтава) та асистент арбітра другої категорії Владислав Тіпанов, який також представляє Київську область. Резервним арбітром на матч призначено арбітра другої категорії Дмитра Кутакова із Броварів (Київська область).

Функції делегата ФФУ та інспектора ФФУ покладені на представників столиці – Володимира Трошкіна та Сергія Дзюбу відповідно.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер