»Динамо» – «Арсенал»: суддівські призначення

»Динамо» – «Арсенал»: суддівські призначення

Комітет арбітрів ФФУ призначив бригаду арбітрів на півфінальний матч Датагруп Кубка України з футболу, в рамках якого в столичному дербі зійдуться «Динамо» та «Арсенал».

Суддя в полі – арбітр ФІФА Сергій Бойко з Іванкова (Київська область). Майбутній арбітр народився 30 червня 1977 року. Зайнятися суддівством вирішив у 1999 році, а на професійному рівні дебютував за п’ять років. До обслуговування матчів найвищого рівня залучається з 2008 року.

Нинішнього сезону Бойко відпрацював на дванадцятьох матчах елітного дивізіону, в тому числі й один за участю нинішніх суперників. У вересні минулого року «Динамо» та «Арсенал» з’ясовували стосунки в чемпіонаті України, і тоді «біло-сині» виявилися сильнішими (3:2).

Допомагати Бойку на лініях будуть представники Києва – асистенти арбітра ФІФА Євген Халамендик та Сергій Цимбал. Резервним на матч призначено арбітра національної категорії Олега Деревинського, який також представляє Київ. Робота арбітрів буде оцінена сімферопольським інспектором ФФУ Василем Мельничуком.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер