Матч «Олімпіакоса» в чемпіонаті перенесено через страйк арбітрів

Матч «Олімпіакоса» в чемпіонаті перенесено через страйк арбітрів

Справа в тому, що грецькі арбітри вирішили бойкотувати матчі національної першості, у такий спосіб виказавши своє обурення стосовно нападу на свого колегу Танасіса Цілоса. Після побиття, яке сталося біля будинку рефері, його було доставлено до лікарні з численними травмами голови та ніг.

Примітно, що востаннє Цілос працював саме на поєдинку «Олімпіакоса» – у 13-му турі підопічні Педру Мартинша не змогли на виїзді здолати «Ксанті» (1:1), а арбітр показав дев’ять попереджень (п’ять із яких – футболістам пірейського клубу), два з яких перетворилися на вилучення для гравця «Олімпіакоса» Даніеля Поденсе. Саме через це грецькі рефері небезпідставно пов’язують мотиви нападу на Танасіса з його професійною діяльністю та відмовляються знову виходити на футбольні поля до завершення розслідування та справедливого покарання винних.

* Танасіс Цілос

Додамо, що «Олімпіакос» у турнірній таблиці посідає друге місце, після 14-ти турів набравши 30 очок. Попереду – лише ПАОК, який випереджає команду Педру Мартинша на вісім балів.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер