Матч пам'яті. Легенди «Динамо» – збірна вболівальників – 3:2 (+ВІДЕО)

Матч пам'яті. Легенди «Динамо» – збірна вболівальників – 3:2 (+ВІДЕО)

Команда футболістів «Динамо» різних років зібралася разом, аби вшанувати пам’ять своїх колишніх партнерів, які рано пішли з життя, а також тих футболістів, які здобували славу «біло-синіх», починаючи з 1927-го – року народження футбольної команди. Протистояла їм у товариському матчі команда офіційного Фан-клубу ФК «Динамо» (Київ), очолювана її керівником Сергієм Михайленком.

Перед початком гри з вітальним словом до учасників матчу та тих, хто спостерігав за грою з трибун, звернулися президент ФК «Динамо» (Київ) Ігор Суркіс, голова ГО «Ветерани ФК «Динамо» Київ» Володимир Мунтян та керівник Фан-клубу ФК «Динамо» (Київ) Сергій Михайленко.

За подіями на полі уважно спостерігали з трибун віце-президент УЄФА Григорій Суркіс, віце-президенти ФК «Динамо» (Київ) Леонід Ашкеназі та Олексій Семененко, динамівські легенди, серед яких були помічені Микола Пінчук, Анатолій Сучков, Стефан Решко, Віталій Хмельницький, Анатолій Крощенко, Олександр Дамін, Анатолій Шепель, Олег Кузнецов, Вадим Євтушенко, Василь Рац, Олександр Шовковський та багато інших. Ведучими заходу, розважаючи присутніх цікавими фактами з історії ФК «Динамо» (Київ) та живим коментарем матчу, були Олександр Липенко та Петро Мага.

Зіркова команда «Динамо» (Київ) розпочала матч у такому складі: Романенко, Безсонов (капітан), Лужний, Ващук, Шматоваленко, Федоров, Хацкевич, Максимов, Костюк, Михайличенко, Шацьких. У будь-який момент підсилити гру готові були Луценко, Дмитрулін, Беженар, Косовський, а також Олекандр Соснихін, син легендарного нападника «Динамо» 1950-х рр. Вадима Соснихіна. Керували діями зіркових підопічних Андрій Андрійович Біба та Володимир Федорович Мунтян.

Гра пройшла у впертій боротьбі. Перший тайм завершився з мінімальною перевагою зіркових футболістів завдяки точному удару Юрія Максимова з меж штрафного майданчика – 1:0.

Відразу після перерви партнери знайшли точним пасом Віталія Косовського, який увірвався до штрафного майданчика з лівого флангу, й півзахисник точним ударом поцілив у дальній кут – 2:0.

Після цього, напевно, динамівські легенди розслабилися, що вилилося у два пропущених м’ячі – у команди Фан-клубу ФК «Динамо» (Київ) відзначилися Сергій Ястремський та Дмитро Кабачок. Але нічиї цього вечора не судилося бути – на останній хвилині після пасу врозріз до воріт вийшов Максим Шацьких та технічним ударом над воротарем забив переможний м’яч – 3:2.

Після фінального свистка обидві команди зробили спільне фото напам’ять, після чого неформальне спілкування колишніх партнерів та друзів на все життя продовжилося поза межами манежу.

Більше фото

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер