Матч «Зоря» - «Динамо» обслуговуватиме Віктор Швецов

Матч «Зоря» - «Динамо» обслуговуватиме Віктор Швецов

У нинішньому сезоні на рахунку досвідченого рефері вісім матчів у національній першості, один у Кубку України та два в чемпіонаті U-21. Швецов є досить принциповим рефері, який регулярно нагороджує гравців картками. В 11 поєдинках він показав 72 «гірчичники» та дев'ять червоних карток!

«Динамо» в цьому сезоні Віктор Швецов судив один раз. Це був матч 12-го туру між «біло-синіми» та харківським «Металістом»! Тоді, в Києві, перемогу здобули харків'яни з рахунком 3:1, а арбітр вилучив Тараса Михалика та призначив пенальті у ворота Олександра Шовковського (до речі, той пенальті є єдиним для Швецова в поточному сезоні).

Якщо говорити про «Зорю», то в цьому сезоні з луганською командою рефері зустрічався двічі. У 18 та 19 турах чемпіонату України Швецов судив матчі «Зорі» проти «Арсеналу» та «Говерли». В обох випадках перемагали луганчани
1:0 та 2:1.

Асистентами арбітра будуть Олександр Войтюк (Запоріжжя) та Андрій Мотика (Тернопіль). Асистенти за воротами: Андрій Яблонський (Тернопіль), Ярослав Козик (Мукачеве). 4-й рефері: Едуард Курцеба (Одеса). Інспектор ФФУ: Ігор Хіблін (Хмельницький).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер