Матчеві ювілеї динамівців

Матчеві ювілеї динамівців

Півзахисник Віктор Циганков провів свій 185-й поєдинок на клубному рівні. 123 рази він виходив на поле в матчах чемпіонатів України, 12 – у розіграшах національного Кубка, двічі – у Суперкубку та ще 48 разів – у єврокубках.

Свій 80-й матч у вітчизняній Прем’єр-лізі у складі «Динамо» провів нападник Артем Бєсєдін, а захисник Віталій Миколенко вийшов на поле у 70-й раз у чемпіонатах України.

Півзахисник Олександр Караваєв провів свій 70-й матч на клубному рівні у складі «Динамо». З них 48 були в рамках чемпіонатів України, 5 – у розіграшах національного Кубка, два – у Суперкубку й 15 – у єврокубках.

А для захисника Дениса Попова поєдинок з «Інгульцем» став 45-м на клубному рівні. 30 із них були в чемпіонатах України, 4 – у розіграшах вітчизняного Кубка й 11 – у єврокубках.

Нарешті, півзахисник Сергій Сидорчук провів свій 90-й матч у статусі капітана «Динамо». 55 разів він виводив команду з капітанською пов’язкою в матчах УПЛ, п’ять у Кубку України, одного разу в Суперкубку й 29 – у єврокубках.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер