Футбол на уїк-енд: сім матчів за участі «Динамо»

Футбол на уїк-енд: сім матчів за участі «Динамо»

8 квітня, субота

Молодіжна команда «Динамо» прийматиме донецький «Олімпік». Матч пройде на полі клубної бази «Динамо» в Кончі-Заспі й розпочнеться о 12.00. У цей же час стартує пряма трансляція на клубному YouTube каналі «Динамо». Після 23 турів підопічні Унаї Мельгоси та Ігоря Костюка з 57-ма очками продовжують лідирувати в турнірній таблиці, а слідом за ними розташувався донецький «Шахтар», у якого на п'ять пунктів менше - 52.

Цього ж дня двома годинами пізніше пролунає стартовий свисток поєдинку за участю лідера чемпіонату U-19 - київського «Динамо». Підопічні Юрія Мороза вирушать у гості до «Скали» зі Стрия. Поєдинок пройде на стадіоні «Медик» у Моршині та розпочнеться о 14.00. Цю гру також можна буде побачити у прямому ефірі на каналі «Динамо» Київ у YouTube. Кияни випереджають найближчих переслідувачів, «Чорноморець» та «Олександрію», на дев'ять очок та мають гру в запасі.

Академічні групи ДЮФШ «Динамо» ім. В. Лобановського U-14 та U-16 вирушать у гості до ДЮФШ «Ворскла» (Полтава). А групи U-15 та U-17 вдома, на НТБ «Нивки», прийматимуть харківський «УФК-Олімпік». Матчі двох старших команд «Динамо» розпочнуться о 12.00, а двох молодших - о 14.00. Відзначимо, що всі чотири динамівські команди лідирують у своїх групах. У віці U-14 «Динамо» зіграло 12 матчів та з 34 очками посідає перший рядок у турнірній таблиці, випереджаючи «Шахтар», що йде слідом, на дев'ять пунктів. Щоправда, у «гірників» є гра в запасі. U-16 із 34-ма очками також очолює свою групу, випереджаючи на п'ять пунктів «Шахтар», який має одну гру в запасі. П'ятнадцятирічні динамівці провели 11 матчів чемпіонату та йдуть на першому місці, в їхньому активі 31 очко, а на шість пунктів від них відстає «Дніпро». Нарешті, найстарші футболісти набрали 30 очок та є лідерами своєї групи. «Шахтар», який розташувався за ними, має 25 пунктів.

9 квітня, неділя

Головна подія уїк-енду - домашній матч основної команди «Динамо» проти «Олімпіка». Гра пройде на полі НСК «Олімпійський» та розпочнеться о 19.30. Пряма телетрансляція поєдинку відбудеться на телеканалі 2+2. Кияни посідають друге місце в турнірній таблиці, а гості йдуть на 4-му місці.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер