Матвій ПОНОМАРЕНКО та Роман МАМЗІН про груповий етап Minsk Cup

Матвій ПОНОМАРЕНКО та Роман МАМЗІН про груповий етап Minsk Cup

Після поєдинку із ДЮСШ (Краснознам’янськ) вони поділилися своїми враженнями від змагань.

Матвій Пономаренко:

- Турнір подобається, хороша організація. На груповому етапі суперники були не дуже сильні. У четвер граємо у чвертьфіналі проти «Оділ Джуніор Карпі» з Узбекистану, думаю, з ними буде складніше. У складі майбутнього суперника маленькі, спритні, технічні футболісти, які швидко бігають. Також знаємо їхні слабкі сторони, якими постараємося скористатися.

- Ти – центральний нападник. Скільки мячів на турнірі хочеш забити?

- Звісно, мені б хотілося стати найкращим бомбардиром. Але насамперед потрібно грати на команду, а не на себе. Коли вчора забивав БАТЕ, це були награні комбінації: при подачах із флангу тренери кажуть мені бігти на ближню стійку, що я і роблю. Також партнери швидко розігрують аути та кутові удари і роблять навіси на голову. Та найбільше мені подобається забивати дальніми ударами.

Роман Мамзін:

- Думаю, три перемоги у трьох матчах – це хороший результат, але ми могли забити більше м’ячів. Сьогодні у нас було багато моментів, які мали реалізовувати. Суперник захищався, ми атакували, як могли, і кілька м’ячів таки їм забили.

У моменті, коли я забивав перший м’яч, отримав передачу, пробив по воротах, голкіпер м’яч відбив, я побіг за м’ячем і з другої спроби на добиванні таки відправив його в сітку. Щоправда, при цьому суперник штовхнув мене у спину, і я сильно забився.

Чотири м’ячі у трьох матчах – це добре, не відзначився лише у грі з БАТЕ, але в мене просто не було такої можливості. Чи часто роблю дублі? Це залежить від партнерів, від того, як вони розміщуються та які передачі віддають. Якщо м’яч на іншій половині, я зміщуюся в центр, щоб його отримати та розпочати атаку.

Очікування від чвертьфіналу? Думаю, буде цікава гра, ми налаштуємося на неї та, сподіваюся, переможемо.

- В одному з матчів ти забив пенальті. Як вирішуєте, хто виконує одинадцятиметрові удари?

- Зазвичай, ми це вирішуємо залежно від ситуації. Найчастіше тренер каже, щоб бив той, хто його заробив.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер