Матвію Пономаренку – 18. Вітаємо!

Матвію Пономаренку – 18. Вітаємо!

Сьогодні 18 років виповнюється нападнику юнацької команди «Динамо» Матвію Пономаренку.

Уродженець Миронівки, що в Київській області, є вихованцем ДЮФШ «Динамо» імені Валерія Лобановського, де навчався з семирічного віку. Є чемпіоном ДЮФЛУ у віковій категорії U15.

Пройшовши адаптацію в юнацькій першості, виступаючи за луганську «Зорю», Матвій перед початком нинішнього сезону повернувся до «Динамо». Наразі у нього фантастичний показник – 16 м’ячів у 16 проведених матчах і він заслужено лідирує у бомбардирських перегонах чемпіонату U19. Також Пономаренко встигнув дебютувати за основну команду «біло-синіх», вийшовши на заміну наприкінці домашнього матчу 13-го туру проти донецького «Шахтаря».

Прогрес юного нападника не залишився непоміченим, і динамівське керівництво підписало з ним довгостроковий професіональний контракт ще до настання повноліття.

У цей святковий день бажаємо Матвію міцного здоров’я, щоб травми обходили стороною, багато голів у ворота суперників «Динамо» та нових трофеїв із рідним клубом. І, звичайно ж, якскорішої перемоги над нашим спільним ворогом, аби повернутися до звичного мирного життя в незалежній Україні.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер