Мауріціо Саррі: «Складний виїзний матч»

Мауріціо Саррі: «Складний виїзний матч»

- Скажіть, наскільки ви задоволені результатом матчу та грою Міліка, який забив два м’ячі. Порівняйте його з Ігуаїном?

- Певною мірою, задоволений. Але порівнювати з Ігуаїном не буду, зараз інші часи, інша команда. Задоволений результатом та успішним початком турніру. Складний виїзний матч, після якого у нас три очки. Також задоволений результатом матчу за участю «Бенфіки». З іншого боку, мене не все влаштувало в плані гри. Маючи на останніх хвилинах чисельну перевагу, ми нею не скористалися. Ми сьогодні були сильнішими за «Динамо», але не завжди могли це показати.

- Який настрій був перед початком матчу й як він змінювався по ходу?

- Можу сказати, ми маємо позитивний результат та веземо три очки додому. Це викликає задоволення. Перед матчем я спокійно спав, дивився попередні матчі. Сьогодні відсоток помилок був вищим, ніж зазвичай. Як би там не було, все йде добре.

- Ми побачили атакуючий стиль гри «Наполі», це була вами спланована тактика?

- Ми завжди виходимо грати з думкою про перемогу. Не можна сказати, що лише сьогодні про неї думали. У захисті Гулям виконував роботу проти Ярмоленка, можливості якого ми знали. Якщо його трохи «притиснути», він усе одно може показати свій талант.

- Хотіли би бачити Ярмоленка у складі своєї команди й чи вважаєте ціну в 20-25 мільйонів євро за нього адекватною?

- На мій погляд, жоден гравець у світі не коштує таких грошей. Але футбол – це ринок, на якому свої правила. До Ярмоленка ми придивлялися, вивчали. Це талановитий хлопець, і сьогоднішня гра це підтвердила. Можливо, йому потрібно покращити гру в обороні, але, загалом, моя думка про нього позитивна.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер