Мауріціо САРРІ: «Воля до перемоги у нас була не така вже й висока»

Мауріціо САРРІ: «Воля до перемоги у нас була не така вже й висока»

- На жаль, наші гравці сьогодні не відрізнялися особливим старанням. За їхніми діями створювалося враження, що нічия і перемога для них - рівнозначні результати. В кінці матчу вони й зовсім опустили руки. Одним словом, воля до перемоги у нас сьогодні була не така вже й висока. Недостатньої кількості фізичних кондицій я у команди не бачу, тож всі наші проблеми сьогодні були виключно в мотивації футболістів. У підсумку, маємо констатувати, що в турнірному плані для нас нічого не змінилося - все буде вирішуватися в останньому турі.

- Можливо, ви помилилися зі стартовим складом?

- Може, вам і здається, що склад на матч повинен був бути іншим, але я впевнений у своєму виборі.

- Після перемоги над «Бенфікою» ваша команда майже не перемагає вдома. В чому причина?

- Звичайно, ми не можемо радіти таким результатам, але якщо говорити про гру, яку показує наша команда, то я можу бути задоволеним - ми добре грали у всіх останніх домашніх матчах. Особливо це стосується нашої оборони.

- Чи очікували ви від «Динамо» такої гри, яку показала сьогодні київська команда?

- Ми, звичайно, чекали, що «Динамо» буде добре сьогодні грати. Ця команда завжди впевнено виглядає у виїзних матчах. Вважаю, в недавньому поєдинку з «Бенфікою» киянам просто не пощастило: якби вони забили той пенальті, напевно, результат матчу був би для «Динамо» іншим. З іншого боку, якби ми забили сьогодні гол на початку зустрічі, то гра б пішла для нас легше - «Динамо» обов'язково розкрилося б, і це розв'язало б нам руки.

- Як ви відреагували на свист трибун наприкінці матчу?

- Особливого ​​свисту я не помітив. Мені здається, трибуни, навпаки, нас підтримували. Звичайно, я розумію, що вони можуть бути не завжди задоволені нами. Будемо намагатися розчаровувати їх якомога рідше.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер