Мауріціо Саррі: «Знаємо, що «Динамо» схильне до командної, атакувальної гри»

Мауріціо Саррі: «Знаємо, що «Динамо» схильне до командної, атакувальної гри»

- Ви добре знаєте, що представляє собою «Динамо». Які у вас відчуття перед завтрашнім матчем?

- Я не хвилююся, відразу вам скажу. Звичайно, ми добре знаємо цю команду, вона схильна до командної, атакувальної гри. Більше скажу – це головне, що вирізняє її з усіх наших суперників. «Динамо» цілком може претендувати на вихід до наступної стадії. Кияни фізично добре підготовлені. Матч обіцяє бути складним.

- 25 років тому ви розпочали свою тренерську кар'єру. Чи думали, що через такий час будете виступати зі своєю командою в Лізі чемпіонів?

- Якщо я сказав, що не хвилююся, значить, так воно й є. Так, участь у Лізі чемпіонів є новим етапом для мене, але я не вважаю це якимось рубежем для себе. Потрібно думати про філософію гри й потрібно намагатися показати все, на що ти здатний.

- Чому ви вирішили не тренуватися напередодні гри?

Прес-аташе «Наполі»: Якщо команда запізно прибуває до міста проведення матчу, то може провести тренування у себе вдома. Порушення регламенту УЄФА у тому, що ми відмовилися від тренування в Києві, немає

- Була інформація, що «Наполі» цікавилося Євгеном Хачеріді під час трансферного вікна. Чи відповідає вона дійсності?

- Ми цікавимося різними футболістами, зокрема, центральними захисниками. Але селекцією я не займаюся, тому не можу відповісти на ваше запитання. Утім, якщо чутки були, то вони не є безпідставними.

- Футбол – це гра, розвага. І є такі гравці у вас, які так його й сприймають. Чи не змінилося ставлення до футболу збоку гравців «Наполі» за останній рік?

- Говорити можна багато про що, в тому числі й про це. Якщо люди молоді, їм потрібно й розважатися. Звичайно, це певним чином впливає на ставлення до футболу, але в той же час не заважає відповідальному ставленню до своєї роботи та виступів у турнірах, в яких ми беремо участь.

- Була інформація, що Кальєхон травмував зап'ясток. Яка вірогідність його появи в завтрашньому матчі?

- У нього була травма руки, навіть оперували, але це сталося під час літньої перерви. Він брав участь в останньому матчі, тому й зараз він разом із нами прибув до Києва.

- Як ви оцінюєте форму деяких футболістів, зокрема, що можете сказати про Габб'ядіні?

- Це все відносне, бувають різні періоди у футболістів. Що стосується Габб'ядіні, то для нього нелегким був серпень, але зараз уже все гаразд, і турбуватися немає чого.

- Графік в Серії А дуже напружений. Виступ у Лізі чемпіонів не позначиться на фізичних кондиціях ваших гравців?

- Це цілком нормально, таке в нас життя. Думаю, що й наші суперники цілком звичні до такого ритму. Тим паче, через матчі ми набуваємо більшого ігрового досвіду. Завтрашній же матч покаже, хто в якому стані підійде до гри.

* фото В.Раснер

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер