Майкл був упевнений у перемозі

Майкл був упевнений у перемозі

По закінченні матчу «Динамо» - «Арсенал» більшість динамівців, обминувши журналістів, відправились на автостоянку та поїхали зі стадіону. Зовсім по-іншому повів себе Майкл, який забив у своєму першому повноцінному матчі за «Динамо» два м’ячі. Роздавши кілька автографів та сфотографувавшись із уболівальниками, бразильський новачок за допомогою делегованого клубом перекладача відповів на запитання журналістів.


- Цей матч мав стати для мене дебютним. Гадаю, зіграв непогано, але результат повинен був бути зовсім іншим. «Динамо» заслуговувало перемоги, але в результаті лише нічия. Тепер у наступних матчах намагатимемось надолужити втрачене.

- Раніше доводилось грати брати участь у дербі? - Звичайно, ми регулярно грали проти «Корінтіанса», «Сан-Паулу», «Сантоса». Усі ці матчі проходять за повних трибун, у присутності 55-60 тисяч глядачів.

- Що тебе здивувало в першому матчі?
- Результат! Думав, ми виграємо 2:1, адже були сильніше за «Арсенал». Тепер у наступних іграх доведеться наздоганяти суперників і грати лише на перемогу, радіючи вболівальників хорошою грою та результатом.

- Ти класно зіграв у першому матчі за «Динамо». Процес адаптації пройшов успішно? - Адаптація триває. У футбольних питаннях у мене проблем немає. Мій новий клуб зробив усе можливе, щоб усі проблеми вирішились. А для життя потрібно вивчити мову, чим незабаром планую зайнятись.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер