Майкл: «Мої найсильніші якості - дриблінг та робота з м'ячем»

Майкл: «Мої найсильніші якості - дриблінг та робота з м'ячем»

Майкл
У п'ятницю ввечері керівництво «Динамо» підписало контракт із лівим 24-річним півзахисником бразильського «Палмейраса» Майклом. Він став п'ятим представником цієї латиноамериканської країни в «Динамо». І буквально наступного дня новачок приступив до тренувань. Поки що із «Динамо-2», оскільки основна команда пербуває на навчально-тренувальних зборах в Австрії, але з явним наміром закріпитись в «основі». Своє перше інтерв'ю у якості гравця «Динамо» Майкл дав офіційному клубному сайту.


- Майкл, розкажи трохи про себе… 
- Починав я професійну кар'єру футболіста в клубі «санта-Андре» (Сан-Паулу), де дебтував у 15-річному віці. Потім у моєму послужному списку значаться «Корінтіанс», «Палмейрас», і, нарешті, сьогодні я в «Динамо».

- Яка улюблена позиція на полі?
- Подобається грати зліва у півзахисті. На цій позиції я граю все життя.

- Які можеш виділити сильні якості у своїй грі?
- (не задумуючись) Дриблінг та робота з м'ячем 

Новачки "Динамо": Бангура і Майкл

- Які перші враження про Київ? - Дуже гарне місто. Клубна база «Динамо» прекрасна. Я думаю тут залишитись на повний термін, передбачений контрактом (Майкл підписав контракт на п'ять років).

- Хто став ініціатором твого переходу до київського клубу? - Усі питання вирішував мій агент Фабліо Брутто. Приблизно місяць тому з ним почали контактувати представники українського клубу. Нетривалі переговори між клубами – і ось я гравець «Динамо».

- Що знаєш про київське «Динамо» та український футбол і цілому? - Знаю, що «Динамо» – дуже сильний клуб, який упродовж багатьох років виступає в Лізі чемпіонів. Український клуб можна порівняти з бразильськими «Корінтіансом» та «Палмейрасом», оскільки він завжди на слуху та користується популярністю серед жителів країни.

- З ким із бразильців «Динамо» знайомий особисто? - Корреа! Адже з ним я грав в одній команді – «Палмейрасі». Із рештою – Родріго, Рінконом та Клебером – пресікались на футбольному поля як суперники.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер