Майкл переходить у «Сантос»

Майкл переходить у «Сантос»

У понеділок «Динамо» підписало п’ятирічний контракт із захисником «Сантоса» Бетао. Але цим співробітництво українського та бразильського клубів не обмежилось. Керівники команд домовились про оренду динамівця Майкла в «Сантос» до кінця 2008 року.

Нагадаємо, що Майкл перейшов до нашого клубу минулого літа з «Палмейраса» і досить вдало дебютував у чемпіонаті України. У першому поєдинку проти «Шахтаря» Майкл вийшов на заміну всього лише на одну хвилину, а вже в наступному матчі з «Арсеналом» провів на полі всю гру і відзначився двома забитими м’ячами. Решту частину сезону в динамівського півзахисника видалась менш вдалою – йому не вдалось завоювати місце в основному складі, внаслідок чого на полі з’являвся нечасто. Усього Майкл у чемпіонатах України за «Динамо» провів 8 ігор, забив 3 м’ячі.

У «Сантосі» Майкл пробуде до грудня, а потім повернеться в «Динамо». Його контракт із київським клубом розрахований на чотири роки.

Бажаємо бразильцю удачі в новій команді, у якій свого часу грав легендарний Пеле. Чекаємо повернення до Києва і яскравої гри в складі «Динамо»!

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер