Майстер-клас для учнів ДЮФШ «Динамо» від Яя Туре

Майстер-клас для учнів ДЮФШ «Динамо» від Яя Туре

Знаменитий футболіст, колишній півзахисник «Барселони» та «Манчестер Сіті» Яя Туре, який свого часу виступав у чемпіонаті України, провів майстер-клас для юних вихованців динамівської академії.

Діти були в захваті від спілкування з футболістом, який грав за найкращі клуби світу, тож використовували найменшу нагоду поцікавитися у Яя про його досвід, а також розпитати про зірок, з якими перетинався івуарієць - Лео Мессі, Хосепа Гвардіолу, Кевіна Де Брюйне та інших.

Також івуарієць поспілкувався з головним тренером першої команди Олександром Хацкевичем.

Після завершення майстер-класу присутні ще довго не відпускали Туре, вимагаючи фото на пам'ять. Лише після цього Яя поспілкувався і з журналістами.

- «Чому я тут? Приїхав підписати контракт із «Динамо». Жартую! Насправді «Динамо» - дуже гостинний клуб. Для мене приїзд сюди – особливі емоції. Я провів час з дітьми і спробував передати їм щось особливе, чомусь їх навчити.

Я отримав класні емоції. Спробував себе в роботі з дітьми й усвідомив, як це важко. Потрібно завжди дбати про своїх гравців.  Коли я став дорослим футболістом, то вже сам про себе піклувався. Але якщо ти тренер, то тобі потрібно постійно контролювати команду, передавати їй своє бачення гри. Це непросто.

Думаю, що і дітям було цікаво. Коли я бачу, як діти дивляться на мене, як слухають, що я кажу – я бачу, що вони хочуть досягати більшого. Можливо вони зможуть стати трошки кращими, поспілкувавшись зі мною.

Мої плани на майбутнє? Я не знаю, буду з вами щирий. Я все ще можу грати, робити на полі певні корисні речі. Можливо, скоро я повідомлю якісь новини щодо цього». 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер