Медобстеження динамівців напередодні нового сезону

Медобстеження динамівців напередодні нового сезону

Ще 14 червня динамівські збірники провели важливі міжнародні зустрічі, а вже рівно за два тижні, 29 червня, усі вони мають бути в розташуванні команди в Австрії, де розпочнеться підготовка до нового сезону, в якому восени «Динамо» доведеться стартувати в Лізі чемпіонів.

Проте, й на ці два тижні кожен гравець отримав свою персональну програму підготовки, аби підтримувати форму та бути готовим включатись у робочий процес із першого ж дня збору.

У зв’язку з тим, що відпустка триватиме так мало часу, цього разу перша команда не має в повному складі за один або два дні проходити повний медогляд напередодні збору, як це буває зазвичай. Тренерський штаб першої команди поставив умову для всіх гравців бути в розташуванні команди в Австрії в понеділок, 29 червня. Тому переважна більшість легіонерів, за винятком Юнеса Беланда, прибуде до місця збору своїм шляхом, не завітавши перед цим до Києва.

Отже, динамівські легіонери проходитимуть повний медогляд у столичній клініці «БОРИС» вже після повернення з Одеси, де відбудеться матч за Суперкубок України, а саме 16-17 липня, повідомив старший лікар першої команди Леонід Миронов.

Ті ж гравці, хто летітиме на збір загальною групою з Києва, пройдуть медогляд напередодні збору. На передсезонний медогляд динамівських команд у клініці «БОРИС» відведено найближчі три дні – з 26 до 28 липня. У ці дні медогляд пройдуть не лише гравці першої команди, а й молодіжної, дублюючої.

Незалежно від термінів повного загального передсезонного медогляду, всі гравці під час збору перебуватимуть під ретельним наглядом медичного персоналу, до складу якого входять досвідчені лікарі та масажисти найвищої кваліфікації.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер