Мелащенко знову забиває

Мелащенко знову забиває

Київські вболівальники, що відвідали холодним днем матч лідерів першої ліги, сподівалися побачити видовище гідне фаворитів першолігових перегонів. Миколаївська команда, що знаходиться в кроці, вимірюваним двома очками, від перших трьох команд першості, могла, за певних обставин, після звітного матчу потіснити лідерів. За аналогією з вищою лігою, кола реальна сила команди визначається за результатами виїзних матчів з “Динамо” та “Шахтарем”, у першій лізі подібним каталізатором є візит до Конча-Заспи, де підопічні Володимира Онищенка винесуть профпригідність будь-якому колективу. До великого розчарування миколаївських уболівальників, хлопці Михайла Калити екзамен відверто провалили.

З перших хвилин динамівці заволоділи ініціативою. В організації атак у першому таймі роль головної скрипки грав румун Флорин Чернат, що роздавав направо-наліво вивірені передачі. Удали слідували один за одним, а перший гол у ворота Штанька забив ударом з 10-ти метрів чудово підключившийся до атаки Яценко. За хвилину до перерви затяжна атака господарів було закінчилася виносом м’яча “подалі від воріт”, однак підхопивший та одним дотиком обробивший м’яч Чернат з 30-ти метрів точно спрямував його в кут воріт.

У другому таймі лідери Чернат і Пеєв були замінені на молодих Алієва та Соніна. Перший дотик до м’яча Соніна призвів до третього голу. Олександр пройшов по правому флангу та відпасував у район одинадцятиметрової позначки. Чергувавший “на точці” Мелащенко сильним ударом відправив м’яч у сітку воріт. Довершив розгром Милевський, що замкнув подачу зі штрафного Алієва. Великий рахунок дещо розслабив другу динамівську команду, наслідком чого стали невимушені помилки в обороні. Однією з них скористався Батраченко, забивший сильним ударом низом гол у ворота найкращого воротаря України і встановивши тим самим кінцевий рахунок у матчі.

«Динамо-2» - МФК «Миколаїв» - 4:1 (2:0).
Конча-Заспа. 100 глядачів.

«Динамо-2»: Рева, Петкович, Прошин, Яценко, Пучков – кап, Мелащенко (Рожок, 86), Оберемко, Чернат (Алієв, 46), Косовський (Ярмаш, 64), Милевський (Кругляк, 72), Пеєв (Сонін, 46). Запасні: Худжамов, Самборський.

МФК «Миколаїв»: Штанько, Возний, Жениленко – кап, Кулик (Семка, 86), Сичов (Соколюк, 57; Волков, 64), Нужний, Покарінін, Батраченко, Горбатенко (Кемен, 66), Федоришин, Теплий. Запасні: Єршов, Омельченко, Симонов.

Голи: Яценко (30), Чернат (44), Мелащенко (46), Милевський (50), Батраченко (59).

Попередження: Петкович (45), Прошин (58), Пучков (60), Жениленко (61), Теплий (76).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер