Меморіал Баннікова. Італія – Україна – 1:1

Меморіал Баннікова. Італія – Україна – 1:1
Фото ffu.org.ua

Збірна України (U-16) провела другий матч на Меморіалі Баннікова. Поєдинок проти італійської збірної завершився результативною нічиєю – 1:1.

Як і в першому матчі проти одноліток з Литви, з перших хвилин на полі з’явилися троє динамівців – воротар Бонь і захисники Братков з Баланом. У першому таймі за рівної гри доля посміхнулася гостям з Апеннін. Після верхової подачі з глибини поля де Сільвестро скористався незлагодженістю в діях українського захисту та ударом головою відкрив рахунок у матчі.

У другій половині матчу італійці вміло відбивалися від атак підопічних Олександра Лисенка. Кількох хвилин не вистачило «Скуадрі Адзуррі», щоб утримати мінімальну перевагу: Хамід прорвався по лівому флангу і блискучим ударом з дальньої дистанції змусив капітулювати воротаря суперника.

Італія (U-16) − Україна (U-16) − 1:1


Україна:
Бонь, Глушицький, Балан, Братков, Губанов, Полюлях, Чурко (Яковенко, 54), Багдасаров (Пришнівський, 61), Цибульник, Покладок (Хамід, 41).

Голи: де Сільвестро – Хамід.

Останній матч у групі збірна України проведе 25 травня, в якому зустрінеться із сербами. Поки що підопічні Олександра Лисенка посідають друге місце в таблиці, маючи в активі чотири очки. В активі сербів – шість пунктів, тому в понеділок «жовто-синіх» влаштує тільки перемога.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер