Меморіал Гранаткіна. Азербайджан – Україна – 1:1

З нічиєї стартувала збірна України, складена з гравців 1992 року народження, на ХХІІ Міжнародному турнірі пам'яті першого віце-президента ФІФА Валентина Гранаткіна. Підопічні Олександра Головка не змогли обіграти збірну Азербайджану.

Хоча для «жовто-синіх» все складалося вдало. Вже на 18-й хвилині наші хлопці відкрили рахунок – відзначився динамівець Володимир Коваль. Утім, розвинути успіх збірній України не вдалося, а в середині другого тайму «жовто-сині» дозволили супернику зрівняти рахунок. Незважаючи на всі зусилля наших хлопців, підсумковий рахунок до кінця матчу так і не змінився.

Відзначимо, що окрім Коваля, в матчі взяли участь ще троє динамівців – захисники Артем Сухоцький і Дмитро Рижук (обидва провели весь матч), а також півзахисник Ярослав Прокипчук (вийшов на заміну на 54-й хвилині). Свій наступний поєдинок на турнірі команда Олександра Головка проведе 6-го січня проти збірної Фінляндії. Початок матчу – о 11:00 (час київський).

Меморіал Гранаткіна. Група «В». 1 тур

Азербайджан – Україна – 1:1 (0:1).

Україна: Гальчук, Насонов, Бабенко, Коваль, Рижук, Сухоцький, Нойок, Караваєв (Іванко, 62), Жичиков (Куриленко, 77), Ордець, Озарків (Прокипчук, 54).

Голи:
Абдулов (63) – Коваль (18).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер