Меморіал Гранаткіна: гол Хльобаса не допоміг

Меморіал Гранаткіна: гол Хльобаса не допоміг

Збірна України, складена з гравців 1994 р.н., зазнала поразки в так званому «втішному» плей-офф Меморіалу Гранаткіна, який проходить у ці дні в Санкт-Петербурзі.

Підопічні Юрія Мороза, посівши у групі друге місце, вже не могли претендувати на перемогу в турнірі. Першим суперником «жовто-синіх» стала збірна Чехії. Почали наші хлопці дуже добре, і вже на 4-й хвилині вийшли вперед – відзначився динамівець Дмитро Хльобас, якого було визнано після закінчення поєдинку найкращим гравцем у складі збірної України. Але розвинути успіх нашим хлопцям не вдалося, тоді як чехи справно реалізовували свої моменти.

Крім Хльобаса, який відіграв увесь матч, у звітному поєдинку, як і в попередньому проти Греції, на поле вийшли ще троє динамівців. Васильєв потрапив до основному складі, але відіграв лише перші півгодини, а Гемега й Хобленко з’явилися на полі з лави запасних.

Поразка 1:4 – і в заключному матчі турніру «жовто-сині» поборються за 7-8 місця з однолітками з Білорусі.

Україна (U-18) – Чехія (U-18) – 1:4 (1:2).

Україна (U-18):
Іванов, Шекель (Іоша, 21), Мірошник, Дуць, Токар, Васильєв (Лучик, 29; Андрієвський, 82), Чачуа, Петряк (Гемега, 61), Мішньов, Гришин (Хобленко, 61) , Хльобас.

Голи: Хльобас (4) – Свобода (26, 31), Черни (51), Хохолошек (81).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Фото – granatkin.com

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер