Меморіал Гранаткіна: невдача на старті

Меморіал Гранаткіна: невдача на старті

У Санкт-Петербурзі стартував XXIV Міжнародний юнацький турнір з футболу пам’яті першого віце-президента ФІФА Валентина Гранаткіна. Україна представлена на ньому юнацькою збірною, складеною з хлопців 1994 р.н. (старший тренер – Юрій Мороз). Серед них – і п’ятеро динамівців: воротар Георгій Бущан, півзахисники Олександр Васильєв, Віталій Гемега, нападники Дмитро Хльобас та Олексій Хобленко.

Старт на турнірі вийшов для «жовто-синіх» – гірше не вигадаєш. Наші хлопці володіли перевагою, подовгу контролювали м’яча, розігрували хороші комбінації, але м’ячі влітали виключно в їхні ворота. Підсумковий рахунок говорить сам за себе... Зазначимо, що у звітному поєдинку взяли участь усі заявлені на турнір представники «Динамо» – зі стартових хвилин на полі з’явилися Бущан, Васильєв та Хобленко, на заміну в другому таймі вийшли Хльобас та Гемега.

Посісти перше місце у групі у підопічних Юрія Мороза шансів уже немає, а от покращити своє турнірне становище вони можуть у четвер, 5 січня, якщо успішно зіграють із Грецією.

Група «С», 1 тур

Італія (U-18) – Україна (U-18) – 5:0 (1:0).

Україна (U-18):
Бущан (Іванов, 85), Дуць, Токар (Іоша, 46), Мирошник, Петряк (Хльобас, 67), Васильєв (Чачуа, 46), Андрієвський (Мішньов, 58), Лучик, Хобленко ( Козловський, 67), Гришин (Гемега, 58), Шекель.

Голи: Падован (3, 75), Гаррітано (53, 80), Бенассі (64).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Фото – granatkin.com

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер