Меморіал Гранаткіна. Росія – Україна – 3:0

У Санкт-Петербурзі завершився ХХІІ Міжнародний турнір пам'яті першого віце-президента ФІФА Валентина Гранаткіна. У фінальному поєдинку збірна України, складена з гравців 1992 року народження, зустрічалася з господарями турніру – росіянами.

Дебют поєдинку пройшов у рівній боротьбі. Підопічні Олександра Головка ні в чому не поступалися супернику, створюючи небезпечні моменти біля чужих воріт. Утім, на 24-й хвилині прикра помилка наших захисників дозволила Махмудову вийти віч-на-віч із Гальчуком і переграти воротаря. Пропущений гол не збентежив «жовто-синіх», небезпека продовжувала виникати біля володінь росіян (в одного Іванка були дві хороші можливості для того, щоб зрівняти рахунок), але до перерви рахунок не змінився.

Із початком другої половини матчу росіяни захопили ініціативу, логічним підсумком якої став другий гол у ворота Гальчука – Кірєєв з-за меж штрафного майданчика закрутив м'яча точно у верхній кут. Крапку ж у матчі поставив Оздоєв, який розстріляв нашого голкіпера з кількох метрів.

Відзначимо, що, як і в двох попередніх матчах, у складі збірної України вийшли троє динамівців – Дмитро Рижук, Артем Сухоцький і Володимир Коваль з'явилися на полі у стартовому складі, і лише останній не дограв поєдинок до фінального свистка. Таким чином, як і п'ятьма роками раніше, збірна України знову програла росіянам у фіналі Меморіала Гранаткіна й посіла друге місце на турнірі.

Меморіал Гранаткіна. Фінал

Росія – Україна – 3:0 (1:0).

Україна:
Гальчук, Рижук, Сухоцький, Ордець, Ільчиш, Бабенко, Нойок, Караваєв, Озарків, Коваль (Куриленко, 83), Іванко (Жичиков, 54).

Голи: Махмудов (24), Кірєєв (61), Оздоєв (78).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер