Меморіал Гранаткіна. Україна – Фінляндія – 1:0

Перемогою завершився другий ігровий день для збірної України, складеної з гравців 1992 року народження, на ХХІІ Міжнародному турнірі пам'яті першого віце-президента ФІФА Валентина Гранаткіна. Підопічні Олександра Головка, який, до речі, святкує сьогодні День народження, із мінімальним рахунком обіграли збірну Фінляндії.

Поєдинок проти представників Скандинавії складався нелегко для наших хлопців. «Жовто-сині» відкрили рахунок на 21-й хвилині, коли півзахисник «Дніпра» Руслан Бабенко реалізував пенальті. Надалі команди тримали в напрузі глядачів, але в результаті рахунок на табло так і не змінився.

Відзначимо, що в поєдинку з фінами взяли участь троє динамівців – Володимир Коваль і Артем Сухоцький розпочали матч у стартовому складі, але були замінені в середині другого тайму, а Дмитро Рижук вийшов на заміну на 61-й хвилині.

Таким чином, доля першого місця в групі «В» вирішиться 8 січня, коли збірна України зіграє з турецькими однолітками. Початок матчу – о 15:00 (час київський).

Меморіал Гранаткіна. Група «В». 2 тур

Україна – Фінляндія – 1:0 (1:0).

Україна:
Гальчук, Насонов, Бабенко, Коваль (Куриленко, 69), Сухоцький (Рижук, 61), Нойок, Караваєв, Жичиков (Іванко, 46), Ордець, Ільчиш, Озарков.

Гол: Бабенко (21, пен.).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер