Меморіал Гранаткіна. Україна побореться за 3-є місце

Меморіал Гранаткіна. Україна побореться за 3-є місце

Збірна України U-18 провела матч 1/2 фіналу на Меморіалі першого віце-президента ФІФА Валентина Гранаткіна. Суперником підопічних Юрія Мороза виступили господарі турніру – російські ровесники.

Як зауважив після матчу Юрій Мороз, після групового турнірі хлопці дуже втомились. «Вони вже вижаті – як фізично, так і емоційно», – сказав старший тренер збірної. І якщо перший тайм удалось відіграти «насухо», то в самому дебюті другого тайму а (саме на 30-й секунді) українські хлопці все-таки пропустили результативну атаку. А на 76-й хвилині росіяни буквально добили збірну України, провівши другий гол у наші ворота.

Як і в матчах групового турніру, у півфінальному поєдинку брало участь шість футболістів «Динамо». П’ятеро - Кирило Петров (капітан збірної U-18), Дмитро Немчанінов, Дмитро Кушніров, Денис Гармаш, Дмитро Коркішко – вийшли на поле з перших хвилин, а Сергій Шевчук на 68-й хвилині замінив Коркішка. Також до кінця матчу не дограв Кушніров, якого замінили на 55-й хвилині.

Таким чином, сьогодні збірна України має шанс у матчі за 3 місце відімстити збірній Бельгії за поразку в матчі групового етапу.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер