Меморіал Гранаткіна. Україна – Туреччина – 1:0

Здобувши другу поспіль перемогу з мінімальним рахунком, цього разу над Туреччиною, збірна України, складена з гравців 1992 року народження, посіла перше місце в групі «В» і забезпечила собі місце у фіналі ХХІІ Міжнародного турніру пам'яті першого віце-президента ФІФА Валентина Гранаткіна.

Матч вийшов надзвичайно напруженим – арбітр показав гравцям обох команд дев'ять попереджень, а два гравці збірної Туреччини побачили перед собою червоне світло, і поєдинок для них закінчився передчасно. Долю ж матчу вирішив єдиний влучний удар у виконанні «жовто-синіх» – героєм матчу став капітан команди, представник донецького «Шахтаря» Олександр Нойок. Відзначимо, що весь поєдинок відіграли троє представників «Динамо» – захисники Артем Сухоцький і Дмитро Рижук, а також нападник Володимир Коваль.

Таким чином, випередивши Туреччину на одне очко, збірна України посіла перше місце в групі, і вперше з 2005 року боротиметься у фіналі з російськими однолітками за почесний трофей. Фінальний поєдинок відбудеться 10 січня, початок – о 16:00 (час київський).

Меморіал Гранаткіна. Група «В». 3 тур

Україна – Туреччина – 1:0 (0:0).

Україна:
Гальчук, Бабенко, Коваль, Рижук, Сухоцький, Нойок, Караваєв (Жичиков, 61), Ордець, Іванко (Куриленко, 89), Ільчиш, Озарків.

Гол: Нойок (79).

Вилучення: Алкан (65), Езмен (90).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер