Меморіал Лобановського: поразка в серії пенальті

Меморіал Лобановського: поразка в серії пенальті

У порівнянні з учорашнім матчем, у фінальному поєдинку старший тренер молодіжної збірної України Павло Яковенко зробив відразу десять замін у стартовому складі – своє місце на полі зберіг лише Опанасенко. Зазначимо, що весь матч відіграв динамівець Максим Коваль, другий тайм провів Денис Гармаш.

Перший тайм пройшов за рівної боротьби. Українці на правах господарів атакували більше й гостріше – один лише Павлов двічі виходив віч-на-віч із голкіпером. Гості з Азії також намагалися не відсиджуватися в обороні, і кілька разів Ковалю довелося демонструвати свою майстерність.

Після перерви гра у виконанні команд мало чим відрізнялася від першої половини матчу – знову ініціативою володіли «жовто-сині», моменти виникали біля обох воріт, але реалізація шкутильгала як у наших хлопців, так і в узбеків. У результаті, доля нинішнього розіграшу Меморіалу Лобановського вирішилася в серії пенальті. «Обов’язкову» серію з п’яти ударів обидві команди виконали на «відмінно», а ось після цього першими, на жаль, помилки припустилися українці – воротар упорався з ударом Бабиря з «точки».

Таким чином, збірна Узбекистану стала переможцем IX Меморіалу Лобановського. Додамо, що в матчі за третє місце Сербія мінімально переграла Ізраїль (1:0).

Меморіал Лобановського. Фінал

Україна (U-21) – Узбекистан (U-21) – 0:0.

Україна (U-21):
Коваль, Кривцов, Опанасенко, Хомченовський (Віценець, 46), Петров (Гармаш, 46), Павлов (Путраш, 46), Ткачук, Шахов (Бабир, 46), Федотов (Єременко, 58), Богданов (Безус, 58), Гречишкін.

Серія пенальті – 7:8

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер