Меморіал Лобановського: українці посперечаються за третє місце

Меморіал Лобановського: українці посперечаються за третє місце

Збірна України (U-20) програла одноліткам із Ірану в рамках півфінального матчу Меморіалу Лобановського. У першому таймі, за дебютні півгодини, гості з Азії буквально приголомшили команду Олега Кузнецова, забивши три м'ячі.

Лише після цього "жовто-сині" взялися за розум, і до перерви один м'яч відіграли, коли нападник львівських "Карпат" Гудима в дотик замкнув простріл Федотова з правого флангу. У дебюті другого тайму наші хлопці продовжили нагнітати обстановку біля воріт іранців, і на 57-й хвилині у черговий раз досягли успіху. Цього разу Гудима виступив у ролі асистента, а на завершальній стадії опинився столичний "канонір" Богданов.

Здавалося б, необхідно брати суперника "тепленьким". Але невдала перепасовка захисників на своїй половині поля призвела до втрати м'яча, Шарафабад вийшов до воріт і віддав пас на вільного Гарібі, якому залишалося закотити м'яча до порожніх воріт. До фінального свистка залишалося достатньо часу, щоб виправити ситуацію, але в результаті рахунок так і не змінився, що означає - 11 серпня збірна України посперечається за третє місце на Меморіалі Лобановського з однолітками з Туреччини.

Зазначимо, що у стартовому складі української збірної вийшли троє гравців "Динамо": воротар Максим Коваль і півзахисник Кирило Петров, який на даний момент виступає в оренді за "Кривбас" із Кривого Рогу, відіграли весь поєдинок, а півзахисник Сергій Рибалка був замінений на 75-й хвилині. Захисник Сергій Люлька провів увесь матч на лавці запасних.

Україна (U-20) - Іран (U-20) - 2:4 (1:3).

Україна (U-20): Коваль, Олійник (Гречишкін, 70), Пластун (Поліщук, 46), Імереков, Путраш, Петров, Рибалка (Турчанов, 75), Шахов (Богданов, 46), Федотов, Хомченовський (Громов, 46), Гудима (Сахнюк, 76).

Голи: Гудима (36), Богданов (57) - Шарафабад (12), Кавім (26), Алішан (29), Гарібі (67).

Інформаційний відділ ФК "Динамо" (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер