Меморіал Лобановського: впевнений вихід до фіналу

Меморіал Лобановського: впевнений вихід до фіналу

Молодіжна збірна України впевнено стартувала на IX Меморіалі Валерія Лобановського, який у ці дні проходить у Києві. Підопічні Павла Яковенка переграли одноліток з Ізраїлю 3:0, і вийшли до фіналу турніру.

Зі стартових хвилин на полі з’явилися і двоє футболістів, які представляють у збірній «Динамо», – це захисник Темур Парцванія та півзахисник Денис Гармаш. Саме останньому вдалося відкрити рахунок у матчі після «сухого» першого тайму. Після вкидання з ауту і скидки партнера Денису вдалося уникнути оффсайду, і з близької відстані переправити м’яча до сітки воріт. Незабаром після цього українці «вбили» щонайменшу інтригу в матчі, коли Чайковський замкнув головою навіс із лівого флангу. До завершення поєдинку залишалося ще півгодини, але шансів забити хоча б м’яч престижу в гостей не було. А ось наші хлопці з кількох можливостей збільшити рахунок одну все ж реалізували – відзначився Путраш, який скористався з помилки захисника ізраїльтян.

Оскільки в паралельному матчі збірна Узбекистану обіграла Сербію (2:0), завтра підопічні Павла Яковенка зустрінуться у фіналі саме з гостями із Азії. Поєдинок пройде на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського, початок – о 18:00.

Меморіал Лобановського. Півфінал

Україна (U-21) – Ізраїль (U-21) – 3:0 (0:0).

Україна (U-21):
Березовський, Бутко (Гречишкін, 61), Парцванія, Путраш, Опанасенко, Віценець (Іванко, 70), Гармаш (Хомченовський, 70), Єременко (Федотов, 70; Будник, 88), Пластун, Чайковський (Причиненко, 61), Бабир (Шахов, 61).

Голи: Гармаш (54), Чайковський (59), Путраш (90).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер